14 November 2015
14 November 2015,
 0

U samoj završnici utakmice pogocima Orsaga i Librića momčad Savskog Marofa stigla je do vrijedna 3 boda protiv gostiju iz Ogulina u ne baš dopadljivom susretu, ali sa uzbudljivom završnicom
Prva prigoda za Savski Marof stiže u 5. minuti, ali udarac Sertića sa desne strane ruba kaznenog prostora odlazi pored vratnice. Uslijedio je udarac glavom Boubacara u 13. minuti, ali opet lopta odlazi pored vratnice. Do odlaska na odmor Savski Marof ima još nekoliko poluprigoda, ali nedostaje mirnoće u završnici.
U 56. minuti obrana gostiju igrala je rukom u kaznenom prostoru i glavni sudac utakmice Kumpar pokazuje na bijelu točku. Kazneni udarac izveo je Dežić, ali udarac završava na vratnici.
U sljedećem napadu Ogulin stiže do vodstva. Brzi kontranapad i gužva u kaznenom prostoru Savskog Marofa, lopta nekako dolazi do Poljaka koji prizemnim udarcem iz blizine dovodi Ogulin u vodstvo u 58. minuti. Savski Marof traži brzi povratak i baca sve karte u napad. Prvo Sertić u 75. minuti puca pored vratnice iz neposredne blizine, a Dežićev udarac glavom također odlazi tik uz vratnici.
Ipak, u samoj završnici dolazi do potpunog preokreta. U 89. minuti Orsag udarcem sa 15 metara udaljenosti od vratiju pogađa neobranjivo za gostujućeg vratara Antića za 1:1, a Librić minutu kasnije zabija pogodak odluke. Hrvoje Ištuk oslobodio se svog čuvara, ubacio u kazneni prostor, lopta nekako dolazi do Librića koji se oslobađa svog čuvara i prizemnim udarcem dovodi Savski Marof u vodstvo u 90. minuti utakmice.

DSC03737(1)

MŽNL – Središe, 14. kolo:
NK Savski Marof – NK Ogulin 2:1

Sudac: Ivan Kumpar (Stubičke Toplice)
Pomoćnici: Hrvoje Lekšić (Zagreb) i Goran Baršić (Zagreb)

Strijelci: 0:1 – Poljak (58), 1:1 – Orsag (89), 2:1 – Librić (90).

DSC03735

NK Savski Marof: Miletić, Janković, Dežić, H. Ištuk, M. Landripet, Stojanoski, Nynkeu (od 90. Kramarić), Nikolić, Sertić (od 76. Špoljarić), Boubacar (od 76. Librić), Orsag.
Trener: Davor Orsag

NK Ogulin: Antić, Vučetić, Žagar, Gregorović, Fićurin, Cetinjanin, Ivošević, Poljak, Matovina, Salopek, Poljak.
Trener: Ivan Poljak

 

DSC03754

DSC03745

Comments are closed.