31 October 2015
31 October 2015,
 0

Nogometaši Savskog Marofa upisali su novu prvenstvenu pobjedu, ovoga puta na gostovanju u Radoboju. Lijepo sunačno vrijeme pratilo je dvoboj, ali neravan teren nije dozvolio kombinatornu igru kod obje momčadi, tako je to bila jedna agresivna i relativo nepovezana igra u kojoj su se bolje snašli igrači Savskog Marofa.
U prvom dijelu obje momčadi su prijetile uglavnom iz prekida i ubačaja iz kuta, ali obrane su bez problema riješavale potencijalne opasnosti.
U 37. minuti izvrsnu prigodu za Radoboj imao je Majcenić, ali udarac iz neposredne blizine odlazi pored vratnice u gol aut.
Otvaranja drugog dijela pripada Savskom Marofu. Stojanoski u 50. minuti ubacuje loptu iz prekida u kazneni prostor domaćina, obrana odbija loptu, ali samo do Orsaga koji volejem posprema neobranjivo za vratara Majcenića loptu u mrežu i 0:1. Nakon vodstva momčad Savskog Marofa povlači se i prepušta inicijativu Radoboju, a domaćin pokušava stići do poravnanja. Najbolju prigodu za poravnanje imao je Cigula u 75. minuti, ali Miletić eketno udarac glavom odbija u korner. Točku na i današnje utakmice postavlja Marko Orsag u 89. minuti svojim drugim pogotkom. Ponovno domaća obrana loše reagira i dobija loptu samo do Orsaga na 20 metara od gola, koji snažnim, ali odmjerenim udarcem zabija za konačnih 0:2.

1

Radoboj
MŽNL – Središte, 12. kolo:
NK Radoboj – NK Savski Marof 0:2

Sudac: Dubravko Roksa (Farkašić)
Pomoćnici: Miodrag Krnić (Sisak) i Dragan Grmuša (Sisak)

Strijelci: 0:1 – Orsag (50), 0:2 – Orsag (80).

2

NK Radoboj: Šafranko, Antolić, Kralj, Pastorčić, Sinković, Korenić, Medved, Novaković, Cigula, Majcenić (od 46. Oraić), Krkalo (od 46. Kranjčec).
Trener: Željko Tihava

NK Savski Marof: Miletić, M. Landripet, Dežić, I. Ištuk, A. Landripet, Nynkeu, Nikolić, Stojanoski (od 90. Kramarić), Hanžić, Boubacar (od 84. Špoljarić), Orsag.
Trener: Davor Orsag

3

5

6

Comments are closed.