24 October 2015
24 October 2015,
 0

Po lijepom i sunčanom vremenu, ali i po lošem i grbavom terenu odigran je prvenstveni doboj između Savskog Marofa i gostiju iz Odranskog Obreža. Pobjedu su odnijeli domaćini potpuno zasluženo jer su bili momčad koja je stvarala prigode tokom cijele utakmice, no krenimo redom.
U 2. minuti slalom Stojanoskog kroz kazneni prostor gostiju, asistira za Boubacara, ali pogodak Boubacara poništen je zbog zaleđa. Boubacar u 20. minuti ponovno u prigodu, ali udaraca sa 8 metara od gola odlazi pored vratnice u gol aut.
Prvi ozbiljniji napad gostiju i odmah pogodak. Vučković izlazi kao pobjednik između 3 domaća igrača po desnoj strani, ubacuje u kazneni prostor, a Petković neometan posprema loptu u mrežu za 0:1 u 24. minuti. Do odlaska na odmor momčad Savskog Marofa pokušava doći do izjednačenja i to joj uspijeva u 40. minuti. Stojanosti iz prekida ubacuje u kazneni prostor gostiju, lopta prelijeće sve, ali ne i Hrvoja Ištuka na drugoj vratnici koji glavom donosi poravnanje na 1:1.
U 58. minuti kazneni udarac za goste. Dežić neoprezno starta na Vučkovića i glavni sudac Kožar pokazuje na najstrožu kaznu. Udarac sa bijele točke izvodi Ivan Zelenika, ali vratar Miletić sjajnom obranom brani udarac i nedozvoljava gostima novo vodstvo.
Sjajna akcija domaćih u 60. minuti. Boubacar povratnom loptom u kaznenom prostoru pronalazi Stojanoskog čiji udarac gosti izbacuju sa gol linije.
Ipak, vodstvo Savskog Marofa stiže u 79. minuti. Sertić probija lijevu stranu i pronalazi samog Boubacara na drugoj vratnici kojem nije bio problem ubaciti loptu u mrežu za 2:1.

DSC03682

Savski Marof
MŽNL – Središte, 11. kolo:
NK Savski Marof – NK Dinamo (OO) 2:1

Sudac: Nikola Kožar (Donja Stubica)
Pomoćnici: Zoran Perić (Sisak) i Branimir Bizjak (Sisak)

Strijelci: 0:1 – Petković (24), 1:1 – H. Ištuk (40), 2:1 – Boubacar (79).

DSC03664

NK Savski Marof: Miletić, M. Landripet, H. Ištuk, Dežić, A. Landripet, Nynkeu, Nikolić (od 75. Sertić), Stojanoski, Hanžić, Orsag, Boubacar (od 89. Librić).
Trener: Davor Orsag

NK Dinamo (OO): Kranjčec, I. Zelenika, Hercigonja, Vučković, Skender (od 70. D. Orešković), Kelava, Janječić, Celiček, N. Orešković (od 75. Vujčuf), Petković, M. Zelenika.
Trener: Boris Perković

DSC03681

DSC03667

Comments are closed.